Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 350 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,94 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,80 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 3,36 g |
Sůl | 8,31 g |
Sacharidy | 417,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánový chleba s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqPp
Moje poznámka
Banánový chleba s bílou čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rqPp
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 4 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 6 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 6 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 6 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 6 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 6 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 7 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 7 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 8 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 8 hodinami
Tématické fráze:
banánový chleba s čokoládou,
chleba s čokoládou v pekárně,
čokoládový banánový chléb,
domácí chlébz pekárny čokoladou,
bananovy chleb s čokoláda,
bananovy cokoladovy chleba,
bananovy chleb s čokoládou,
cokoladovo bananovej chleba,
chlebz pekarny,
recept na čokoládový chleba,
bananovy chleb z celozrnne mouky,
pecoríno s čokoladou
Suroviny:
banán,
olej,
vejce,
mléko,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
sůl,
cukr,
droždí sušené,
čokoláda bílá
Komentáře (4)
nemá se to do pečky sypat obráceně, nejdřív tekuté,potom sypké?