Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglická pomazánka

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

senky senky

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 624 kJ /
2 539 kcal
Bílkoviny11,40 g
Tuky274,80 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,54 g
Sacharidy4,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Angickou slaninu (nejlépe černou, ale hodí se i lisovaná) nakrájím na kostičky a vložím do robota se sekacími noži. Krok 2: Přidám rostlinný tuk (dávám Perlu s vitamíny) a hořčici. Krok 3: Postupně zvyšuji obrátky sekání,až je z hmoty našlehaná téměř pěna. Pokud je anglická sušší, přidám 3-4 lžíce vřelého mléka. Na čerstvém chlebu nebo zeleninové bagetě nemá chybu.

Zveřejněno 31. 12. 2010

Poznámka autorky senky

Poměr surovin si každý musí přizpůsobit chuti, ale chuť másla a hořčice by neměla přerazit chuť anglické.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Anglická pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/koj6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Anglická pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/koj6

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vyzkoušela jsem a nemá chybu.Opravdu velice žravé papáníčko.Dělala jsem manželovi do práce a všichni chválili a že že tam jsou samí chlapi.:yes::yes::yes:http://www.toprecepty.cz/recept/17021-anglicka-pom...

Jani já dělala skoro stejnou, takže ti hned dávám bodíka:yes: Je to mňamka. Recept jsem dala do podobných;-)

senky, chutnalo ;-):-p

Isu,dík za fota:-)a chutnalo?

for Senky:Děkuji za vysvětlení;-);-);-)

Děkuji za dobrý tip na dnešní večeři, posílám bod a fota :-K

Velice dobry a jednoduchy recept....;-) zkusila jsem a diky za tip

propánajána:-O to mě v životě nenapadlo:-! Určitě někdy seberu odvahu a vyzkouším :-)Ukládám a dávám bodík za dobrý nápad:yes:

A někdy neuškodí popohnat žlučník k lepší činnosti:-D:-)):-D, no neeé?Jo,Váhalova z Hustopeč není taky špatná....

K té nezdravosti.... dá se obložit jakoukoliv zeleninkou:-D

hm, že bych ještě prubla? mám tu Vahalovu slaninku, tu máme radši, takže :-p:yes::yes:

barčo, prosíííím, nieee....:-// veď tá pomazánka sa neje denne, ak sa urobí raz do roka, určite sa nikomu nič nestane. :-//

Tématické fráze:
pomazanka z anglicke slaniny, pomazanky, anglicka pomazanka, pomazánky recepty, pomazánka z anglické, pomazánka, tipy na pomazánky, pomazánka ze slaniny, pomazánka anglická slanina, pomazanka z anglicky slaniny, nové pomazánky, anglicke pomazanky, anglická slanina pomazánka, slanina pomazánka, anglická slanina recept, tipy na pomazánku, anglická slanina v receptech, pomazanka s anglicky slaniny, pomazánka s anglické slaniny, pomazanka s anglickou slaninou

Suroviny:
slanina anglická, tuk rostlinný, hořčice plnotučná, mléko

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu