Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,46 g |
| Tuky | 131,97 g |
| Vláknina | 11,40 g |
| Cholesterol | 1,25 g |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 3,49 g |
| Sacharidy | 119,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vídeňské knedlíky od Vlasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5g5
Moje poznámka
Vídeňské knedlíky od Vlasty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5g5
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 10 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 11 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 11 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 12 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 12 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 5 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 5 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 7 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 8 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 9 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 10 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 10 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 10 hodinami
Tématické fráze:
vídeňský knedlík,
časopis vlasta recepty,
knedliky od bahuly,
videnské knedlíky,
vídeňský knedlík top recepty,
časopis vlasta speciál,
vídeňský knedlík od bahuly,
vídeňské knedlíky od bahuly,
knedlíky od bahulky,
recept na vídeňské knedlíky,
vídenske knedlíky recepty fotografie,
vídeňské knedlíky s vlastou,
vídenský knedlíky recept,
recept na květovou špičku,
vídeňské knedlíky kulaté,
recept na knedliky kulate,
kulatý vídeňský knedlík,
vídenský knedlík kulatý,
vídenský knedlík kulatý,
recept knedlíky kulaté
Suroviny:
houska,
máslo,
vejce,
žloutek,
mléko,
mouka hrubá,
strouhanka,
petrželka,
sůl
Komentáře (8)