Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 324 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dcl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť asi 10-15 minút, podľa hrúbky (nesmú vrieť).
Krok 2: Medzitým vymiešame tvaroh s mliekom a soľou, vmiešame strúhaný chren a sekané bylinky. Ak použijeme sušené, dip musí aspoň 30 minút postáť, aby bylinky nasiakli.
Krok 3: Filety vyberieme a uložíme na teplý tanier. Podávame s varenými zemiakmi a dipom.
Zveřejněno 17. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Moje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 40 minutami
Babiččina kulajda
rapav před 58 minutami
Loštické kuře
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky po uhersku
Sahula před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
Sahula před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 4 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 5 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 5 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 5 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 6 hodinami
Tématické fráze:
rybí filety recepty,
tvarohovo smetanový dip,
rybí filety s křenem
Suroviny:
ryba mořská,
sůl,
tvaroh jemný,
pažitka,
tymián,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (4)