Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 324 kJ / 556 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,50 g |
Tuky | 13,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dcl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť asi 10-15 minút, podľa hrúbky (nesmú vrieť).
Krok 2: Medzitým vymiešame tvaroh s mliekom a soľou, vmiešame strúhaný chren a sekané bylinky. Ak použijeme sušené, dip musí aspoň 30 minút postáť, aby bylinky nasiakli.
Krok 3: Filety vyberieme a uložíme na teplý tanier. Podávame s varenými zemiakmi a dipom.
Zveřejněno 17. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Moje poznámka
Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jMvR
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
rybí filety recepty,
tvarohovo smetanový dip,
rybí filety s křenem
Suroviny:
ryba mořská,
sůl,
tvaroh jemný,
pažitka,
tymián,
koření provensálské,
sůl
Komentáře (3)