Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 324 kJ /
556 kcal
Bílkoviny99,50 g
Tuky13,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 364 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy9,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. V kastróli zvaríme 2 dcl vody. Keď začne vrieť, vložíme filety, ohneň stiahneme na minimum a filety necháme len tiahnúť asi 10-15 minút, podľa hrúbky (nesmú vrieť). Krok 2: Medzitým vymiešame tvaroh s mliekom a soľou, vmiešame strúhaný chren a sekané bylinky. Ak použijeme sušené, dip musí aspoň 30 minút postáť, aby bylinky nasiakli. Krok 3: Filety vyberieme a uložíme na teplý tanier. Podávame s varenými zemiakmi a dipom.

Zveřejněno 17. 12. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jMvR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filety s tvarohovo-křenovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jMvR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí filety recepty, tvarohovo smetanový dip, rybí filety s křenem

Suroviny:
ryba mořská, sůl, tvaroh jemný, pažitka, tymián, koření provensálské, sůl

Přidat fotografie receptu