Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 462 kJ / 4 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,68 g |
Tuky | 228,44 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 832 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 486,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Moje poznámka
Čtyřbarevné řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLwr
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Tématické fráze:
nejnovější a nej moučníky a řezy recepty,
čtyřbarevný koláč,
čtyřbarevný koláč recept,
čtyřbarevné recept,
top recepty rezy,
ctyrbarevné cukroví,
vtyrbarevnÿ kolác,
čtyřbarevné moučníky,
čtyřbarevný řez,
čtyřbarevné řezy s ovocem,
při jaké teploťe vařit pudink,
řezy čtyřbarevné
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
pudink malinový,
mléko,
cukr,
smetana zakysaná,
cukr moučkový,
cukr vanilkový
Komentáře (4)
Neřešte, prosím, jak peče MOJE trouba!
Napište do rcp při jaké teplotě a jak dlouho pečete vy. Já už si to přeberu a nějak se s tím popasuju :)