Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 380 kJ / 569 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,60 g |
| Tuky | 21,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,87 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí párty ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpWN
Moje poznámka
Králičí párty ledvinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpWN
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 40 minutami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 1 hodinou
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 2 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 16 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sachr cukroví
adela. před 3 minutami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 1 hodinou
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 hodinou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 2 hodinami
Babiččin mazanec
Vlastali před 2 hodinami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 2 hodinami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 3 hodinami
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 4 hodinami
Tématické fráze:
ledvinky z králíka,
drůbeží ledvinky,
králičí ledvinky-recept,
ledvinky z kralika recept,
smažené kralici ledvinky,
králičí lidvinky,
kraličí jatra a ledvinky recepty,
recep na králičí játra,
recep ledvinky,
ledvinky z krlka,
omacka z kralicich ledvinek,
příprava ledvinek z z králíka,
recept z králičích ledvinek,
ledvinky na pánvi,
kralici jatra a ledvinky,
drůbeží ledvinky recept,
gulas z kralicich vnitrnosti,
dušené králičí ledvinky,
ledvinky s králíka,
ledvinky na prudko recept
Suroviny:
ledvinky králičí,
parmazán,
olej olivový,
sůl,
semínka sezamová,
koření chilli sušené,
sukiyaki
Komentáře (8)
Známí,dokud ještě chovali králíky,tak pro nás ledvinky,které oni nemuseli,dávali do mrazáku.Já jsem je pak jen prudce na pánvi osmahla,zakápla silnějším alkoholem a zapálila.Jak líh vyhořel,jídlo se dokořenilo a byla to báječná mňamka
mimo recept-jak máš tu poslední větu v postupu,tak u nás se říká:"Nechte si čvachtat v rypáčku"
Jéé už ji vidím na fotce, nevšimla jsem si jí