Šašlik z vepřových ledvinek

tejaja Kuchařka:

Pokrmy z vnitřností 3 názory

32
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Suroviny

4 vepřové ledvinky
250 g uzené slaniny
3 menší cibule
Nyní v akci
2 klobásy
olej
kečup
sůl
černý pepř
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Ľadvinky dobre očistíme a nakrájame na kocky, cibuľu a klobásu nakrájame na kolieska, slaninu tiež na kocky. Na ihly striedavo napichujeme kúsok ľadvinky, koliesko klobásy, cibule a slaninku.

  2. Na panvici na oleji opražíme šašlíky zo všetkých strán, podlejeme trochou horúceho vývaru alebo vody a asi 10-15 minút prikryté dusíme. Potom šašlíky vyberieme, do výpeku pridáme kečup, osolíme, okoreníme, ak je treba, prilejeme vodu a necháme povariť na omáčku asi 10 minút. Vložíme šašlíky a necháme je prehriať. Ničím nezahusťujeme, len kečupom. Podávame so zemiakmi alebo s chlebom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Šašlik z vepřových ledvinek

  • Jajinka Jajinka

    Opravdu mooc zajímavé ,určitě vyzkouším :-))

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Tohle je prímové, budu zkoušet v novém roce,tedy to bude u nás nových jídel,už se těším:-p:-p

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    no to vypadá chutně :yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo