Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 161 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,16 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,11 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVoG
Moje poznámka
Pórkový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVoG
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 19 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 5 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 6 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 10 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 10 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 11 hodinami
Tématické fráze:
pórkový krém,
pórkový krém recept,
polévka pórkový krém,
pórkový krémy,
porkovy krém polévka,
porkoví krém,
recept porkový krém,
recept na porkovy krem,
porkový krém,
s kuchařem u plotny recepty,
podkovy krem,
recepty porkový krém,
porkovýkrém,
portový krém,
nejlepší pórkový krém,
porkovy,
pórkový krém polévka recept,
porkovy kre,
pórkový krém - nejlepší recept,
recept na porkovi krem
Suroviny:
pórek,
cibule,
pažitka,
sůl,
podravka,
česnek sušený,
voda,
vývar slepičí,
mléko,
mouka hladká,
olej
Komentáře (2)