Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 930 kJ / 1 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 35,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 13 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 366,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Potravinářské barvivo rozmícháme v uvedeném množství vody.
Krok 2: Všechny ingredience smícháme a prohněteme. Pokud je hmota příliš sypká, přidáme ještě trochu oleje. Přidáním vody by se lepila a hůře zpracovávala. Olej naopak dodá potřebnou vláčnost.
Zveřejněno 20. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levnější falešný marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7jB
Moje poznámka
Levnější falešný marcipán
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A7jB
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 6 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno před 23 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 1 hodinou
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 2 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 3 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 5 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
vanilj před 6 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
Denade před 7 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Fitulka před 8 hodinami
Květáková polévka s koprem
Valis před 9 hodinami
Tématické fráze:
falešný marcipán,
marcipan ze syrovatky,
falešny fondan,
falešný fondant,
falešný perník,
marcipán ze sušených syrovatek,
barvivo na marcipán,
recept na falešný marcipán,
jak na falešný fondan,
kuchařka marcipan,
marcipán a fondán recepty,
falešný fondán recept,
nejlepší falešný marcipán,
fb tvarohova stola marcipan,
marcipánové dorty pro dospělé,
dort ze syrovátky,
marcipán z plnotučného suseneho mleka,
marcipán ze sušené syrovátky,
jak použít barvivo do marcipánu,
marcipán ze sušených sxrovatek
Suroviny:
syrovátka sušená,
cukr moučkový,
mandlové aroma,
olej,
voda,
potravinářské barvivo
Komentáře (6)
Krémové dorty nemáme rády.
Začala jsem to takto praktikovat proto, že děti byly vždy nadšené z vánočních či velikonočních perníčků s "marcipánem":
http://www.toprecepty.cz/recept/40903-vyborne-pern...
I tyto dorty dětem i většině dospělých chutnají víc než klasické.