Suroviny
Porce: 4-porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 435 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,92 g |
| Tuky | 45,11 g |
| Vláknina | 40,00 g |
| Cholesterol | 141 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,39 g |
| Sacharidy | 44,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Moje poznámka
Žampionová rychlá polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkJP
Nejnovější recepty
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 9 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 9 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 8 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 12 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 12 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 13 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 13 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 13 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 14 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 14 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
žampionová polévka bez smetany,
žampionová polévka,
jak dlouho vařit žampiony,
recept na žampionovou polévku,
žampionová polévka od dámy evelinka,
zdravá žampionová polévka,
žampiony bez restování,
zapionova polevka zdrava,
jak smažit žampiony,
jak dlouho se smazi žampiony,
žampióny om,
zampionova polévka zdrava,
žampionová polévka recept,
zampionova polevka top recepty,
zampionova polevka bez smetany recept,
žampionová polévka top recept,
recept na rychlou polevku s žampiony,
top recepty zampionova polévka,
rychlé polévky,
jak dlouho vařit žampinovou na polévku
Suroviny:
žampióny,
masox hovězí,
olej,
máslo,
smetana na vaření,
smetana zakysaná
Komentáře (15)
No, možná by bylo vhodnější v rcp to prostřední slovo nahradit slůvkem "restovat"
(žampiony lze krááásně dělat i nasucho
v surovinách.