Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí přírodní plátek se zelenými fazolkami

Hodnocení receptu je 4,3 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Deniska12

Snadný

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie855 kJ /
204 kcal
Bílkoviny46,60 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 110 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso omyjeme a osušíme, záleží jen na vás, jestli ho nakrájíte na plátky nebo na nudličky, dá se obojí. Krok 2: Do misky nalijeme mléko, tak 200 ml, a přidáme koření (podle chuti) - já dávám grilovací koření, sušený česnek a popřípadě sůl a pepř, promícháme. Krok 3: Do připravené směsi vložíme maso a necháme v lednici odležet, nejlepší je to nechat 24 hod. Občas taky nemám tolik času, tak to dám do lednice třeba na 30 min. Krok 4: Připravíme fazolky (já kupuji celý mražený pytel a on mi v mrazáku vydrží dlouho a hodí se i k jiným jídlům). Fazolky nasypeme do misky, trochu osolíme a promícháme, nakrájíme slaninu nebo salám na malé kostičky. Krok 5: Na rozpálené pánvičce orestujeme slaninu, salám a přidáme fazolky, promícháváme dokud nezměknou. Odležené maso opékáme na rozpálené panvičce 4 minutky z každé strany, poté přidáme sojovou omáčku, hořčici a podliji trochou vody, necháme 10 minut povařit. Krok 6: Omáčku můžeme zahustit nebo nechat jen takhle jako sosík, to už záleží na každém.

Podáváme s bramborem, nebo když uděláte více omáčky, můžete podávat s rýží, obojí mám vyzkoušeno a je to vynikající.

Zveřejněno 19. 5. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k1A

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7k1A

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dneska jsem delala a je to vyborne, maso jsem nalozila asi na 5 hodinek a uplne se rozpadalo :yes::yes::yes::-8

Jednoduché, lehké a zdravé, dnes to vyzkouším :-)

1974andrea: skype, jo? Ale něco už vidím ;-)

No, opraveno, jakš takš. Ty čárky v souvětích docela chybí:-S

Opraveno, autorce poslána SZ.

Denisko, než recept uveřejníš, chtělo by to si ho po sobě přečíst a opravit. Hlavně ta souvětí o tolika větách se špatně čtou. Díky;-)

Může mi někdo vysvětlit, jak recept s tolika hrubkami někdo pustí do éteru?:-//

Tématické fráze:
kuřecí maso s fazolkami, přírodní kuřecí plátek, kuřecí maso se zelenými fazolkami, kuřecí nudličky s fazolkami, přírodní kuřecí plátek s omáčkou, kuřecí plátky přírodní s omáčkou, kuřecí maso se zelenýma fazolkama, kuřecí maso s fazolkami a bramborem, kuřecí s fazolkami, omacka se zelenymi fazolkami, kuřeci s fazolkama, kuřecí plátky, recepty se zelenymi fazolkami, kuřecí nudličky se zelenými fazolkami, maso se zelenými fazolkami, přírodní kuřecí nudličky, kuřecí plátky s fazolkami, kureci maso s fazolkama, kureci steak se zelenymi fazolkami, přírodní kuřecí plátky

Suroviny:
prsa kuřecí, fazolky zelené, slanina, omáčka sojová, mléko, hořčice, voda, sůl, pepř, česnek, koření grilovací, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu