Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 9. 2011 11:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota14 026 kJ / 3 352 kcal
Bílkoviny189,18 g
Tuky165,84 g
Vláknina144,16 g
Cholesterol255 mg
Sodík3 790 mg
Sůl8,90 g
Sacharidy140,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s těstovinami nebo rýží.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

1974andrea

23. 9. 2011 23:07

Zapomněla jsem vám všem poděkovat za komentáře k receptu, takže to tímto napravuji. Díky:-K

Anna Kocikova

20. 9. 2011 20:58

Zakulacený bodíček za moc fajnovou mňaminu dávám i já:-p+10:yes:

mysulka

20. 9. 2011 19:21

:yes: vypadá to lahodně:-K

varilamyskakasicku

20. 9. 2011 19:20

Andrejko, jen jsem nakoukla,už jsem Tě hledala, kd maš něco nového,prima:-K;-):-):yes:

1974andrea

20. 9. 2011 18:12

BILKOVAI:Z bylinek je tam jenom rozmarýn a bobkový list, když vynecháš rozmarýn, taky se svět nezboří;-). My jsme si tedy moc pochutnali.

BILKOVAI

20. 9. 2011 18:00

Právě mám cizrnu na sporáku :-)). Tento recept se mi líbí. Četla jsem ohledně toho nadýmání u cizrny, že je dobré ji po uvaření propláchnout studenou vodou, což způsobí, že se z cizrny sloupne vrchní slupka, která právě také dělá problémy s nadýmáním a způsobuje horší trávení. Takže já ji po uvaření proplachnu a následně připravím podobně, jak máš Ty. Jen nemám všechny bylinky a ty fazolky:-(

sofie1973

20. 9. 2011 17:05

Andrejko, tak tohle jsou recepty, které tu hledám - nové, zajímavé, úžasné. Ode mne máš jasnýho bodíka:yes::yes::yes:

1974andrea

20. 9. 2011 16:25

zizala:Děkuji ti za žížalko za pochvalu, moc mě to těší.:-K

zizala

20. 9. 2011 13:40

Recept vypadá moc dobře, ostatně jako naprostá většina receptů od Tebe:yes: Já osobně bych volila méně minerálů (ty lze získat i z jiných potravin), zato klidnější střeva :-8:-8 Takže vodu slévám a vařím nejčastěji se saturejkou;-) Ale každý podle sebe, pochopitelně:-K

1974andrea

20. 9. 2011 13:12

spagetka:No vždyť já s tebou ve všem souhlasím;-)

spagetka

20. 9. 2011 13:09

1974andrea: andrejko ale já píšu, že kvůli vitamínůům a minerálům a kvůli nadýmání nepřikrývat!!!!
Jinak myslím, ať si každý vyzkouší svůj způsob ne? ;-);-)

1974andrea

20. 9. 2011 13:07

Téda:-O, tady je diskuze kvůli pár prdíkům:-D:-)). Ale také jsem slyšela, že dřív se radilo vodu slévat a teď naopak vařit v té samé vodě - ovšem kvůli těm minerálům a vitamínům, ne kvůli nadýmání;-)

Simona Skolakova

20. 9. 2011 13:06

spagetka:Špagi někdy je to nutné udělat,když člověk tímto problémem trpí a nechce se úplně luštěnin vzdát i za cenu jak pravíš různých látek,ale ona i vláknina není k zahození;-)

Pavla

20. 9. 2011 13:00

Simona Kucerova: no vida, to mě taky nikdy nenapadlo, že to může být už ve vodě. Já jsem vždycky měnila vodu jen jednou - jednou naložit do vody, a jednou proprat.
Nedělalo mi to potíže nikdy, až po 25 roce života :-), divný se mnou. Moc děkuju za tipy, to se mě určitě hodí ;-)

spagetka

20. 9. 2011 12:58

Simona Kucerova: simi, promiň:-8, ale musím odporovat - právě nikdy nevylívat vodu, ve které to namáčíš, protože se připravuješ o cenné vitamíny a minerály. Vařit ve stejné vodě, ale nepřikrývat, jak píšu níže - takhle mě to učili a i jsem si o tom dost přečetla ;-),ale pokud jsi tak zvyklá, nepřemlouvám tě, ale zkus to někdy podle mě ale ;-);-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí paličky s cizrnou kuřecí maso se zelenými fazolkami kuřecí maso s fazolkami recepty se zelenymi fazolkami kuřecí prsa s fazolkami kuřecí maso s zelenými fazolkami recept se zelenýma fazolkama rizoto s cizrnou nadýmá cizrna kuřecí maso se zelenýma fazolkama nadýmá celer? recept se zelenými fazolkami kureci prsa se zelenymi fazolkami fazolove lusky s cizrnou kureci maso s cizrnou způsobuje kuřecí maso nadýmání cizrna nadýmání víno nadýmá? červené víno nadýmá celer nadyma

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cizrna, slanina, pasírované rajčata, fazolky zelené, cibule šalotka, cibulka lahůdková, celer, bobkový list, víno bílé suché, rozmarýn, paprika čerstvá červená, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N5Dm