Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,29 g |
Tuky | 30,79 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 891 mg |
Sůl | 2,17 g |
Sacharidy | 49,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Moje poznámka
Kapustový list plněný hlívou ústřičnou, mozzarellou a kroupami s rajčatovou omáčkou s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jNRv
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 5 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 6 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 9 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 10 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 10 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
plněny kapustový list,
omáčka z krup,
kroupy s hlívou hlívu ústřičnou,
plneny zeleny list,
plneny zeleny list,
kapustový list,
kapustovy list plneny
Suroviny:
kapusta,
kroupy ječné,
sýr mozzarella,
hlíva ústřičná,
olej olivový,
cibule,
sušená bazalka,
parmazán,
rajče sušené v oleji,
olivy zelené,
olivy černé,
rajče sterilované,
sůl,
pepř
Komentáře (3)