Suroviny pro 20
20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 43 412 kJ / 10 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,63 g |
Tuky | 350,61 g |
Vláknina | 36,75 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 10,73 g |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 1 578,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Světlý medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QX1l
Moje poznámka
Světlý medovník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QX1l
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 31 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 31 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 34 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 3 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 4 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 4 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
domácí medovník na plech,
medovník recept,
krém na medovník z kaše,
medovník na plech,
recept na medovník,
jak upect medovnik,
medovník bez mouky,
medovnik s marmeládou,
medovník recept na plech,
medovnik bez vajec,
mouka do medovníku,
domácí medovník s krupicí,
recept medovník na plechu,
medovník recept 700 g mouky,
medovník-recept,
medovník,
krém do medovníku,
medovnk,
domácí medovník krém,
krem z krupice do medovniku
Suroviny:
cukr,
mléko,
med,
máslo,
soda jedlá,
vejce,
mouka hladká,
kakao holandské,
mléko,
krupice,
máslo,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
rum,
ořechy mleté,
marmeláda rybízová
Komentáře (26)
Ja bych jen po letech zmenila heru na maslo a pridavam do testa trochu holandskeho kakaa, aby byly platy tmavsi. Moc zdravim!