Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 711 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 11,26 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 7,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem.
Krok 2: Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem.
Zveřejněno 5. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákovo-celerový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjwx
Moje poznámka
Tuňákovo-celerový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjwx
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 9 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 10 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 4 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 4 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 6 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 6 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 6 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 6 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 7 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
tunakovo testovinovy salát
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
chléb žitný,
celer,
šťáva citronová,
olej olivový,
jogurt řecký,
petrželka,
salát listový,
ředkvičky,
sůl,
pepř
Komentáře (2)