Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tagliatelle a kuřecí nudličky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 945 kJ /
943 kcal
Bílkoviny171,82 g
Tuky11,85 g
Vláknina11,44 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 422 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy33,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíte všechny suroviny, rozpálíme hrnec. Nalijeme olej, přidáme cibuli, žampiony, maso, papriku, pórek, rajčata, nasypeme koření a omáčky, zamícháme a podlijeme vývarem. Dusíme do měkka. Krok 2: Nakonec zaprášíme moukou, zamícháme a necháme provařit. Tagliatelle uděláme dle návodu.

Zveřejněno 21. 2. 2016

Poznámka autora Drahos z kamene

POZOR- Tagliatelle, jak je vaříte musíte rozdělat vidličkou od sebe, jinak nebudou uvařené stejnoměrně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/olZY

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/olZY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Drahos z kamene: Rádo se stalo, nejsem jen rejpal víš ;-)

Drobek:dík:-8

Tak za tohle jsem ti dal bod, nemám co vytknout, naopak, beru do repertoáru. :-)

Tématické fráze:
kuřecí nudličky, tagliatelle recept, recept na tagliatelle, kuřecí nudličky recept, tagliatelle recepty, krůtí nudličky tagliate, pálivé kuřecí nudličky, recepty kuřecí maso nudličky, tagliatelle na kari, kuřecí nudličky na rajčatech a paprikou, kuřecí nudličky v pálivé omáčce, kureci nudlicky s paprikou, kureci maso s tagliatelle, recept s tagliatelle, kuřecí nudličky recepty, kuřeci palive nudličky, recept na kuřecí prsa s tagliatelle, recepty kuřecí nudličky, tagliatelle s kuřecím masem, kuřecí prsa s tagliatelle

Suroviny:
tagliatelle, olej, koření kari, paprika sušená pálivá, prsa kuřecí, žampióny, paprika čerstvá červená, pórek, rajče, cibule, hořčice dijonská, omáčka worcesterová, omáčka sojová, česnek, vývar masový, mouka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu
]
]