Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 579 kJ / 1 094 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,98 g |
Tuky | 44,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 30,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnrR
Moje poznámka
Hovězí kostky na smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnrR
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 14 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 20 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 22 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 3 minutami
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 17 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 1 hodinou
Falešná dršťková z hlívy
oring před 3 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 15 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 17 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 18 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 19 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 19 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky na smetaně,
hovezi na smetane,
hovězí kostky,
hovězí kostky recept,
hovězí kostky recepty,
hovězí kostky na na smetaně,
hovězí krk na smetaně,
hovězí maso na smetaně,
hovězí kostky se smetanou,
hovězí kostky na smetane recept,
hovězí kostky pro děti,
recepty z hovězího krku,
recept hovězí kostky,
hovězí maso pro pro deti,
hovězí krk na na smetaně,
hovězí krk recepty,
recepty na hovězí kostky,
hovězí kostky recepty na smetaně,
hovezi maso se smetanou,
hovězí kostky smetana
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pivo světlé,
smetana ke šlehání,
olej,
rozmarýn čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (1)