Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 227 kJ / 1 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,68 g |
| Tuky | 12,03 g |
| Vláknina | 26,53 g |
| Cholesterol | 10 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 386,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: suroviny dáme do pekárny (tekuté, sypké), droždí a kvásek nahoru na mouku a použijeme program Celozrnný.
Krok 2: Hotový chleba vytáhneme z formy a necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 25. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní jogurtový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjQX
Moje poznámka
Podzimní jogurtový chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pjQX
Nejnovější recepty
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 1 hodinou
Jablkový závin
Lucy27 před 1 hodinou
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 2 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 3 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 3 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 3 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 5 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 5 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 5 hodinami
Suroviny:
jogurt bílý,
voda,
olej,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
kvas žitný
Komentáře (4)
Díky za vysvětlení.