Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 925 kJ / 938 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g | 
| Tuky | 0,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 30 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 75,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Do kastrólku nasypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a badyán. Zahříváme na ohni za stálého míchání a jakmile se začne cukr rozpouštět, přidáme pomeranč a citrón. Cukr začne karamelizovat a když už nebudete moct karamel zamíchat - ztvrdne - nalejte na něj červené víno. Vše nechte vařit.
	Krok 2: Jak příjde nápoj do varu, sundejte ze sporáku, přikryjte pokličkou a nechte 5 minut odstát.
	Krok 3: Pak už stačí jen přecedit a v dobré společnosti popíjet.
Zveřejněno 14. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Karamelový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/604l
Moje poznámka
					
				
Karamelový svařák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/604l
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 2 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 4 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 5 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 5 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 6 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 7 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 8 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							svařák recept, 
						
						
							svařák, 
						
						
							recept na svařák, 
						
						
							jak se dělá svařák, 
						
						
							svařák s karamelem, 
						
						
							recept svařák, 
						
						
							jak udelat svarak, 
						
						
							jak se vaří svařák, 
						
						
							pravý svařák, 
						
						
							jak uvařit svařák, 
						
						
							jak udělat dobrý svařák, 
						
						
							jak na svařak, 
						
						
							recepty na svařák, 
						
						
							karamelový punč, 
						
						
							jak uvarit dobry svarak, 
						
						
							recept na pravy svarak, 
						
						
							pravý svařak recept, 
						
						
							dobrý svařák, 
						
						
							jak vařit svařák, 
						
						
							svařák z červeného vína
						
					
						Suroviny:
						
							víno červené, 
						
						
							cukr písek, 
						
						
							koření hřebíček, 
						
						
							badyán, 
						
						
							skořice, 
						
						
							pomeranče, 
						
						
							citron
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (7)