Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsíčka pečená na mrkvi

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 599 kJ /
1 816 kcal
Bílkoviny346,86 g
Tuky21,78 g
Vláknina24,22 g
Cholesterol 810 mg
Sodík 3,18 g
Sůl7,96 g
Sacharidy48,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zapékací misku vymažeme máslem.
Na dno rozložíme nasekanou cibuli, česnek nakrájený na plátky, mrkev nakrájenou na kolečka a šunku nakrájenou na malé kousky. Vše lehce osolíme a opepříme. Krok 2: Do trošky polohrubé mouky vmícháme lžičku kari koření a špetku pepře a osolená prsíčka v mouce obalíme.
Maso poklademe na mrkev do zapékací misky a na něj dáme plátky másla. Lehce podlijeme a pečeme ve středně rozehřáté troubě zpočátku zakryté, později dopékáme odklopené, až maso změkne.
Podáváme s bramborovou přílohou.

Zveřejněno 10. 10. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwJ5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwJ5

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
pečená kuřecí prsíčka, pečené kuře na mrkvi, kuřecí prsa na mrkvi, kuřecí prsíčka na mrkvi, kuřecí maso v mrkvi, kuřecí prsa s mrkví, kuřecí prsíčka recepty, kuřeci prsa v mrkvi, kuřeci na mrkvi, kuřecí v mrkvi, kuřecí maso s mrkví, kuřecí mrkev sůl, kuřecí prsíčka na mrkvi, recept na kuřecí prsíčka, kuřecí maso na mrkvi, kuřecí prsíčka, kuřecí s mrkví, kuřeci a pečená mrkev, kuřecí prso s s mrkví, kuřecí prsa s s mrkví

Suroviny:
prsa kuřecí, sůl, pepř, koření kari, mouka polohrubá, mrkev, cibule, česnek, šunka schwarzwaldská, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu