Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 249 kJ / 1 494 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 53,55 g | 
| Tuky | 140,50 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 443 mg | 
| Sodík | 1,40 g | 
| Sůl | 3,00 g | 
| Sacharidy | 3,70 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Pasta z uzenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m95n
Moje poznámka
					 
				
Pasta z uzenáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m95n
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 48 minutami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 51 minutami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 2 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 3 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 5 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 5 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 6 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 6 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							uzenáč
						
					
						Suroviny:
						
							uzenáč, 
						
						
							sýr tavený, 
						
						
							máslo, 
						
						
							pepř
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (2)