Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé kuře v balíčku z alobalu

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

efka.ch

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 1

3 - 4

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 330 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny257,81 g
Tuky76,94 g
Vláknina29,40 g
Cholesterol 782 mg
Sodík 621 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy63,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na velké kusy (z jednoho uděláme asi 4) a vložíme do misky spolu s prolisovaným česnekem, houbami, kousky másla, tymiánem, vínem a dobře osolíme a opepříme (nejlépe čerstvě mletým pepřem). Krok 2: Poté je třeba připravit z alobalu balíček, do kterého se vše uzavře. Ten udělejte nejlépe dvojitý, ze tří stran ho dobře zahněte a utěsněte a volnou stranou do něj vložte připravenou směs, kterou nejdřív rukama dobře promíchejte. Krok 3: Pytlík dobře utěsněte, aby nevytekl, to by byla velká škoda. Vložte do vyhřáté trouby na 220 °C tak na
25-30 minut. Krok 4: V průběhu pečení můžete balíček otočit, aby se maso obrátilo, nebo použít horkovzdušnou ventilaci. Po otevření alobalu a vyndání, ucítíte úžasnou vůni.

Zveřejněno 8. 1. 2011

Poznámka autora efka.ch

Nejlepší je konzumovat s bílým toustovým chlebem a tím vytírat šťávičku. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkVG

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gkVG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Kilo másla by tam snad nikdo nedal :)

Už se peče a krásně voní. Dík za nápad.

Efka: nenapsala, opravila jsem to ;-)

A zrovna koukám, že jsem to napsala správně - 80 gramů rovná se 8 deka :yes:

Omlouvám se, to jsem vážně přehnala :-D, samozřejmě 8, ale může být i méně..třeba 5 a cholesteroloví bojovníci mohou pužít olivový olej. Máslo ale dodává receptu lepší chuť a zahuťuje šťávu :)

Opravdu 80dkg másla ?

Skoro žádné nádobí :yes::-p

:yes::-Ktakové recepty mám ráda..rychlé a málo nádobí:-D

To vypadá báječně a dost chutně.Určitě dávám +bodík :yes::yes: a ukládám do oblíbených.:-K:-K

Tématické fráze:
pečíci pytliky, pečící pytlík, pytlíky na pečení, pečení v pytlíku, pytlík na pečení, kuře pečené v pytlíku, pečící fólie recepty, pytlíky na pečení masa, pečené kuře v pytlíku, kuře v pečící folii, maso v pytlíku, pytlíky na vaření, pečené maso v pytlíku, pečící folie-recepty, pečení masa v pytliku, kuře ve folii, pečící folie na kuře, pečící miska na kuře, maso pecene v pytliku, pečení v pytlíkách

Suroviny:
prsa kuřecí, česnek, víno bílé, máslo, tymián, sůl, pepř, alobal

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu