Suroviny
Porce: 8-10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 029 kJ / 3 353 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,00 g |
Tuky | 297,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 25,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Moje poznámka
Bůčkový závin s celým pepřem z šunkovaru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgZ5
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 16 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 2 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 2 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 2 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 2 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 3 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 4 hodinami
Tématické fráze:
šunkovar recepty,
bůček v šunkovaru,
recepty pro šunkovar,
bůčkový závin,
paštika v šunkovaru,
závin z bůčku,
šunkovar recept,
paštika ze šunkovaru,
tlačenka v šunkovaru,
buckova rolada v sunkovaru,
recepty na šunkovar,
paštika z šunkovaru,
tlacenka ze šunkovaru,
recepty sunkovar,
recepty na paštiku z šunkovaru,
bůček z šunkovaru,
bůček ze šunkovaru,
bůčková paštika šunkovar,
recept na šunkovar,
sunkovar pastika
Suroviny:
bůček,
praganda,
koření,
cukr moučkový,
Komentáře (4)