Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 627 kJ / 2 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,32 g |
Tuky | 155,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 1,87 g |
Postup přípravy
Každý plátek okořeníme zázvorem a česnekem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Krok 2: Obalené žlázy smažíme prudce v rozehřátém tuku 3 minuty z každé strany do zlatavé barvy.
Na talíři osolíme a podáváme s vařeným bramborem, nebo s čerstvým chlebem.
Zveřejněno 18. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Moje poznámka
Býčí žlázy á la řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qWKk
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 16 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno 5. 8. 2025 17:17:07
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestková čokoláda
sulckax612 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 5 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 8 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 8 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 9 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 10 hodinami
Koprové špagety z jedné pánve
cismondan.p@gmail.com před 11 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
lukyvesely18@seznam.cz před 11 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
jak připravit byči žlázy,
býčí žlázy recepty,
recept na býčí žlázy,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
příprava býčích žlázy,
býčí žlázy recept,
priprava bycich zlaz,
řízky z býčích koulí,
řízek z býčích žláz,
recepty z býčích žláz,
býčí žlázy na řízek,
řízky z býčích žlázy,
býčí žlazy příprava,
příprava býčí žlázy,
jak postupovat pri priprave bycich žláza,
byci zlazy rizek recept,
byci zlazy rizek,
příprava býčích zlaza
Suroviny:
býčí žláza,
zázvor mletý,
česnek granulovaný,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
ghee,
sůl
Komentáře (6)
(Kdykoliv takhle potkám tyto řízečky v trojbalu, vzpomenu jak se mi poprvé povedlo je obalit místo ve strouhance ve strouhaných piškotech