Suroviny
Porce: 50 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 989 kJ / 3 343 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 69,11 g | 
| Tuky | 246,50 g | 
| Vláknina | 27,75 g | 
| Cholesterol | 389 mg | 
| Sodík | 144 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 198,25 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Nahrubo nasekáme mandle a lískové ořechy (v robotu, když budou menší a větší kousky nevadí)
Pokrájíme goji (nechavám ji předem nabobtnat cca 10 minut) a brusinky.
Pokud Vám doma zbydou fíky a datle, neváhejte, je také použijte.
Pak vše smícháme dohromady. Krok 2: Na plech vyložený pečícím papírem děláme rukou malé hrudky, které lehce přitiskneme k papíru.
Pečeme na 160°C v horkovzdušné troubě cca 20 minut. Krok 3: Hotové vychladlé marokánky otočíme a potřeme čokoládovou polevou.
Jsou výborné i bez čokolády a mizí před očima, když je neschovám, Vánoc se nedožijou a to dělám vždy dvojitou dávku.
Pokrájíme goji (nechavám ji předem nabobtnat cca 10 minut) a brusinky.
Pokud Vám doma zbydou fíky a datle, neváhejte, je také použijte.
Pak vše smícháme dohromady. Krok 2: Na plech vyložený pečícím papírem děláme rukou malé hrudky, které lehce přitiskneme k papíru.
Pečeme na 160°C v horkovzdušné troubě cca 20 minut. Krok 3: Hotové vychladlé marokánky otočíme a potřeme čokoládovou polevou.
Jsou výborné i bez čokolády a mizí před očima, když je neschovám, Vánoc se nedožijou a to dělám vždy dvojitou dávku.
Zveřejněno 16. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Marokánky zdravěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNk
Moje poznámka
					
				
Marokánky zdravěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBNk
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 20 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Tématické fráze:
						
							sezamové marokánky, 
						
						
							marokánky v horkovzdušné troubě, 
						
						
							marokánky recept s chia, 
						
						
							recept marokánky s banánem, 
						
						
							marokánky, 
						
						
							marokánky recept, 
						
						
							marokánky zdravější recept, 
						
						
							zdravé marokánky bez pečení, 
						
						
							marokánky z kandovaneho, 
						
						
							marokanka krem, 
						
						
							pařížské marokanky, 
						
						
							datle fiky recept na marokanky, 
						
						
							hrudky ze sezamu a slunečnice, 
						
						
							nejlepší marokánky zdrave, 
						
						
							marokanky deti recept bez orechu, 
						
						
							zdravé marokánky, 
						
						
							hrudky se sezamem a slunecnici, 
						
						
							zdravé marokánky z datlí, 
						
						
							zdravější marokánky recept, 
						
						
							marokánky se sezamem
						
					
						Suroviny:
						
							ovoce kandované, 
						
						
							brusinky, 
						
						
							goja, 
						
						
							ořechy, 
						
						
							vejce, 
						
						
							med, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko
						
					
	
			
	
	
	
Komentáře (2)