Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 812 kJ / 4 018 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,93 g |
| Tuky | 281,06 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 4,50 g |
| Sůl | 10,91 g |
| Sacharidy | 232,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněné šátečky - slané pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ll8r
Moje poznámka
Kořeněné šátečky - slané pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ll8r
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 2 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 21 minutami
Švestkové kostky
Noumik před 58 minutami
Karamelový likér - latté
Merylas před 3 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 4 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 4 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 6 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 6 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 6 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tématické fráze:
slané šátečky,
korenene satecky,
slane pecivo z hery,
slané pečivo,
slané šátečky z hery,
sýrové satecky,
recepty na slane satecky,
parmazanove satecky,
cesnekove šátečky,
slané tvarohové pečivo,
kořeněné slané pečivo,
satečky z hery,
slané pečivo s česnekem,
kynuté slané tvarohové pečivo,
slané pečivo se seminkama,
slané pečivo z hery a tvarohu,
slané pečivo s tuňákem,
kořeněné pečivo,
slané pečivo k vinu plněné česnekem stavenym syrem,
slané šátečky
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
tvaroh měkký,
pečící papír,
sýr niva,
šunka,
vejce,
koření,
Komentáře (3)