Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé jahodové muffiny

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 323 kJ /
2 467 kcal
Bílkoviny51,53 g
Tuky93,11 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 981 mg
Sodík 365 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy350,04 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Celá vejce šleháme s cukrem do husté pěny, pak vmícháme vlažné máslo, mouku s kypřidlem a aroma, dobře promícháme a nakonec zlehka (už ne šlehačem) vmícháme pokrájené čisté jahody. Krok 2: Jahodové těsto rozdělíme do vymazaného a moukou vysypaného muffinového plechu nebo muffinových košíčků a dáme péct do předehřáté trouby na střední teplotu dozlatova - vyzkoušíme špejlí. Krok 3: Před podáváním můžeme pocukrovat.

Zveřejněno 14. 2. 2018

Poznámka autora recepty73

Kdo chce šlehat zvlášť žloutky s cukrem a sníh z bílků, může, ale je to zbytečné. Mám odzkoušeno, že výsledek je tak i tak velmi "žravý" :-) .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé jahodové muffiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JMoJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlé jahodové muffiny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JMoJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jahodové muffiny, recept na jahodové muffiny, rychle muffiny s jahodami, rychlé muffiny recept, recept na rychlé muffiny, rychle muffiny, recepty na jahodové muffiny, muffiny jahodové z hladké mouky, rychlé muffiny recept bez másla, rychle jahodove mufiny, jahodové recepty, jahodový muffiny, jahodové mufiny

Suroviny:
jahody, vejce, cukr krupice, máslo, mouka hladká, prášek do pečiva, vanilkové aroma

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu