

Kefírové jahodové muffiny
Suroviny
- 200 g polohrubé mouky
- 120 g cukru
- 1 lžička sody
- 125 ml oleje
- 250 ml kefíru
- jahody
Postup přípravy receptu
Mouku smícháme se sodou a cukrem a pořádně promícháme s olejem a kefírem.
Nakonec vmícháme pořádnou hrst jahod nakrájených na kousky.
Těsto nalijeme do muffinkové formy a upečeme ve středně vyhřáté troubě na 180°C.
Muffiny necháme vychladnout ve formě a až pak vyklopíme, horké jsou velmi jemné a mohli by se nám potrhat. Vychladlé zlehka pocukrujeme.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kefírové jahodové muffiny
-
Tak ten talířek s jahůdkami je k těm mufínkám super. Sbírám recepty na mufíny a tyhle určitě vyzkouším, jen narazím na jahody
-
Vypadají úžasně, už si je tisknu a vyzkouším.posílám bodík
-
Vyborny recept ne prilis sladke chuti. Perfektne se hodi k teto jahodove sezone.
Pridavam bodik
11
a dovoluji si pridat i fotku
-
Výýýýborné
-
Mooooc se mi líbí tyhle mufínky!!
-
Jahodová sezóna se kvapem blíží, tohle je bezva inspirace
, recept se mi líbí
-
Irule: určitě se vám povedou, jen to chce trochu trpělivosti ke konci a nevyndávat muffiny hned horké, jsou opravdu velmi jemné
-
spagetka: děkuji
-
Vypadá to moc dobře. I jsem si prohlédla vaše webovky, líbíse mi
-
-
jsou krásné
už jsem si je vytiskla, ale nevím jestli se mi taky tak povedou