Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 208 kJ /
767 kcal
Bílkoviny128,87 g
Tuky21,70 g
Vláknina2,18 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,14 g
Sacharidy13,28 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety osušíme, osolíme a na hodinku je necháme odležet v marinádě, kterou jsme umíchali z jogurtu, hořčice, rozetřeného česneku a nasekaných lístků bylinek dle chuti, kterou jsme na ně nanesli. Krok 2: Pak filety z marinády vyndáme, necháme okapat, protáhneme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a ihned smažíme z obou stran dozlatova v pánvi s rozpáleným olejem. Krok 3: Podáváme s bramborovou kaší, vařeným bramborem...

Zveřejněno 20. 2. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xAKq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bylinkové jogurtovo-hořčicové filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xAKq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
rybí file v jogurtovo sýrové krustě, rybí filé v hořčicové krustě

Suroviny:
filet rybí, jogurt bílý, hořčice dijonská, tymián, česnek, sůl, vejce, strouhanka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu