Pstruží filé s bylinkovou šťávou

Suroviny 4 porce

4 ks filé ze pstruha
sůl
máslo
olivový olej
čerstvé bylinky (použila jsem rozmarýn, kopr, oregáno)
citron
1-1,5 dcl bílého vína (polosuché)

Postup přípravy receptu

  1. Filé si osolíme, opékáme na olivovém oleji z obou stran.

  2. Hotové filé vyjmeme a do výpeku přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem, dochutíme citronovou šťávou, solí a ihned podáváme. Dobrou chuť.

Komentáře k receptu Pstruží filé s bylinkovou šťávou

  • pipre pipre

    Moc hezký recept. A foto také:yes::yes:+19

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Pěkný recept-rybka:-p:-p+18,super foto:yes:;-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Tyhle"odlehčené"recepty se mi moc líbí:-KČasově nenáročné;-)z príma dostupných surovin v závěru i podle krásné fotodokumentace bezva pochutina:-p+16:yes::-*

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    :-8 opravdu nádherný recept!:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas(moderátorka)

    Jedním slovem - krása;-):yes:

    Odpovědět

  • monikaK monikaK

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Mńáám!!:yes:

    Odpovědět

  • AntoninZ AntoninZ

    JJ, rybu můžu kdykoli a pstruha hódně často. Každá úprava co jsem neznal je vítána, kopr jsem dával k lososovi. No a ejhle, že mně to nenapadlo.:-O
    Bod už letí, samozřejmě.:-K

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

  • zizala zizala

    Ááách...mňam :-p:-p:yes:

    Odpovědět

  • sebena sebena(autorka receptu)

    Děkuji za pochvaly:-8 Jj máte pravdu nebyla jsem tu asi rok:-( Během té doby se mi otočil život o 180 stupnu ( težký rozchod z kterého jsem odešla jen s "poloprázdnou igelitkou" takže jsem musela začít uplně znovu, ale už je vše ok a každým dnem nás bude o jednoho víc;-):-K ) A nestačím se divit jaké dobrůtky tu za tu dobu přibyly;-):yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    1974andrea: nebooj, zítra zkouším, brácha mi právě dovezl pstroužky ;-):-p:-p:-p:-D:-D:-D
    a věříím:-K:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    spagetka:Kopr a fenykl se podle mě k rybě velmi hodí

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Moc hezké aranžmá a do křupava opečená kůžička:-p:yes:

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Sebeno, to je opravdu parádní recept a parádně naaranžovaný;-) Tak zbývá už jen ten 7.bod:yes: Dlouho jsi tu nebyla:-O

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: filé ze pstruha file z pstruha pstruh duhový filety recept pstruh filet recept pstruh file recept filé pstruh pstruh file pstruzi file grilovaný filet ze pstruh filé ze pstruha recept recept file pstruh recept file pstruh file pstruh recept pstruh duhový recepty filet jaké víno k lososu pstruh - filé filé s bylinkovou recepty file ze pstruha filet z pstruha recept pstruží filety