

Pstruží filé s bylinkovou šťávou
Suroviny 4 porce
- 4 ks filé ze pstruha
- sůl
- máslo
- olivový olej
- čerstvé bylinky (použila jsem rozmarýn, kopr, oregáno)
- citron
- 1-1,5 dcl bílého vína (polosuché)
Postup přípravy receptu
Filé si osolíme, opékáme na olivovém oleji z obou stran.
Hotové filé vyjmeme a do výpeku přidáme plátek másla, nasekané bylinky a podlijeme vínem, dochutíme citronovou šťávou, solí a ihned podáváme. Dobrou chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pstruží filé s bylinkovou šťávou
-
Moc hezký recept. A foto také
+19
-
Pěkný recept-rybka
+18,super foto
-
Tyhle"odlehčené"recepty se mi moc líbí
Časově nenáročné
z príma dostupných surovin v závěru i podle krásné fotodokumentace bezva pochutina
+16
-
opravdu nádherný recept!
-
Jedním slovem - krása
-
-
Mńáám!!
-
JJ, rybu můžu kdykoli a pstruha hódně často. Každá úprava co jsem neznal je vítána, kopr jsem dával k lososovi. No a ejhle, že mně to nenapadlo.
Bod už letí, samozřejmě. -
-
Ááách...mňam
-
Děkuji za pochvaly
Jj máte pravdu nebyla jsem tu asi rok
Během té doby se mi otočil život o 180 stupnu ( težký rozchod z kterého jsem odešla jen s "poloprázdnou igelitkou" takže jsem musela začít uplně znovu, ale už je vše ok a každým dnem nás bude o jednoho víc
) A nestačím se divit jaké dobrůtky tu za tu dobu přibyly
-
1974andrea: nebooj, zítra zkouším, brácha mi právě dovezl pstroužky
a věříím -
spagetka:Kopr a fenykl se podle mě k rybě velmi hodí
-
Moc hezké aranžmá a do křupava opečená kůžička
-
Sebeno, to je opravdu parádní recept a parádně naaranžovaný
Tak zbývá už jen ten 7.bod
Dlouho jsi tu nebyla