Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 601 kJ / 3 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,14 g |
| Tuky | 165,57 g |
| Vláknina | 16,05 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 559 mg |
| Sůl | 2,57 g |
| Sacharidy | 375,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrstvený koláč s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7A0j
Moje poznámka
Vrstvený koláč s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7A0j
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 4 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 15 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 15 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
vrstvený jablečný koláč,
pečeme s láskou recepty,
pečeme s jablky,
vrstvený jablkový koláč,
koláč s jablky,
vrstvený koláč,
jablečný vrstvený koláč,
jablkovy koláč vrstveny,
jablečný koláč vrstveny,
vrstveny kolac z jablek,
koláče s jablky,
pečeme s láskou,
prosvět.cz/vrstvený koláč s jablky,
drobenkový vrstvený koláč s jablky,
vrstveny jablečnýkolac,
pečení s láskou recepty s jablky,
vrstveny jablecny,
pečení s láskou,
recept vrstvený jablečný koláč,
recept na vrstvený jablečný koláč
Suroviny:
mouka hladká,
prášek do pečiva,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
vejce,
mléko,
jablko,
šťáva citronová,
džem meruňkový,
voda,
ořechy pistácie,
Komentáře (7)