Suroviny
Porce: plnej hrnec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 927 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,37 g |
| Tuky | 23,53 g |
| Vláknina | 0,18 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 27,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Moje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Nejnovější recepty
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 56 minutami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 12 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 13 hodinami
Domácí těstoviny s pečeným kuřetem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí utopenci
mmmMichal před 9 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 10 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 11 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 13 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 13 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 13 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 13 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 13 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 13 hodinami
Koule v rajdě - dietní a skvělé
Jan Nemec před 16 hodinami
Tématické fráze:
kulajda recept,
kulajda,
polévky recepty,
polévky,
kuchařka on line,
hustá květáková polévka,
kulajda se zelím,
květáková krémová polévka,
dobrá polévka kulajda recept,
květáková polévka s houbami,
květáková,
houbová polévka s květákem,
recepty kulajda,
kulajda s květákem,
květáková polévka jako kulajda,
bila kulajda,
polevky kremove polrajch,
nová polévka kulajda,
kuchař polrajch,
vaření polrajch
Suroviny:
květák,
mléko,
voda,
bujón zeleninový,
ořech muškátový,
vejce,
sůl
Komentáře (20)
Tak to potom jo
Ale to, že jsi svou polévku pojmenovala takto, je 100% tvoje věc, jen ten název trošku zavádí jinam