Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr pečený po třeboňsku

Možností jak využít tuto tradiční rybu v kuchyni, a možná i v jiném období než jsou Vánoce, je rozhodně mnohem víc. Nejčastěji ho sice smažíme v trojobalu, ale i takto pečený je naprostou lahůdkou.

Hodnocení receptu je 4,6 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MamlajdaD MamlajdaD

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 760 kJ /
660 kcal
Bílkoviny3,08 g
Tuky65,77 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravené porce kapra potřeme solí s utřeným česnekem, posypeme čerstvě umletým kmínem a v pekáči na rozehřátém tuku pečeme v troubě asi 15 minut. Krok 2: Při pečení kapra občas poléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme trochu vývaru nebo vody. Krok 3: Podáváme s opečenými brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým (okurkovým, celerovým, míchaným atd.) salátem.

TIP: Top7 - Kapr - nejlepší recepty

Zveřejněno 3. 7. 2019

Poznámka autorky MamlajdaD

Odkud recept mám si už nepamatuji. Když jsem ho kdysi dělala, připsala jsem si poznámku: Moc dobré! Dodávám: snadné a rychlé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr pečený po třeboňsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kv9K

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kapr pečený po třeboňsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kv9K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dnes jsem si vybrala tento recept,musím říci velmi jednoduché,ale hlavně moc dobré;-)moc jsme si pochutnali:-K

jirik50: děkuju! ;-):-K

Ivace64: Nic nemažte, :-O :-D ta fotka je skvělá! Ještě jednou dík za fotku i za pochvalu receptu!:-K

Jaromira18: Děkuji za milý komentář:-D:-K a zdravím!

Dnes jsem také pekla podobně kapra, je vynikající.:-K

Ivace64: To byla rychlost, s jakou přistála ta nádherná fotka u tohohle receptu:-D:-8;-):-K:yes: Málem mně vypadly oči:-D:-! Mám obrovskou radost, ta fotka je fakt parádní:yes::yes: Moc a moc děkuji a ještě jednou na stokrát děkuji za tu fotku!:yes::-8 Moc zdravím!!

MamlajdaD: za málo,bylo mi líto u tak skvělého receptu nemít fotku, ale smažu, jak budete mít svou:-K:-*

Tématické fráze:
recept kapr po třeboňsku, kapr po třebonsku, peceny kapr, kapr recepty, pečený kapr recepty, kapr pečený, recepty z kapra, kapr, recept na pečeného kapra, kapr na másle s kmínem, recepty na pečení kapra, pečený kapr recept, recept kapr púo třebonsku, peceni kapra, kapr peceny rezept, recept na pečeného kapra s česnekem, třeboňsko kapr, porce kapra pečeme, kapr po třebonˇsku, postup při pečení kapra

Suroviny:
kapr, česnek, kmín celý, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu