Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 234 kJ / 1 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,47 g |
| Tuky | 70,67 g |
| Vláknina | 22,60 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 172,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Moje poznámka
Brambory zapékané s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QMgY
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 2 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 21 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 30 minutami
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 1 hodinou
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 2 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 4 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 5 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 5 hodinami
Tématické fráze:
brynza recepty,
zapekane brambory s drydzou,
recept na zapékané brambory,
zapékané brambory,
brynza brambory,
bryndza recepty,
recept zapékané brambory s bryndzou,
zapékané brambory recepty,
zelí s bramborem a brynzou zapékané,
zapekane brambory s brinzou,
brynza recepty brambory,
recepty s bryndzou
Suroviny:
brambory,
párky frankfurtské,
vejce,
brynza,
mléko,
kopr
Komentáře (5)
Chápu dobře, že se to vůbec nemusí podlévat?