Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,17 g |
Tuky | 2,77 g |
Vláknina | 9,33 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 9,33 g |
Postup přípravy
Papriku i šalotky očistíme a nakrájíme.
Rybu a zeleninu střídavě napícháme na špejli. Krok 2: Pekáček vyložíme pečicím papírem, vložíme špízy, přidáme rajčata, zbylé šalotky, větvičky tymiánu a vše zakápneme olivovým olejem Krok 3: Vložíme do trouby vyhřáté na cca 180 °C a krátce pečeme. Ryba nesmí být vysušená, trvá to přibližně 10 minut. Krok 4: Rajčata se šalotkou vyndáme z pekáčku, dáme do misky, promícháme s rukolou a dochutíme solí, pepřem a balsamicem. Krok 5: Salát rozdělíme na talíře a položíme na něj rybí špízy.
Zveřejněno 28. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové špízy se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yY7z
Moje poznámka
Tuňákové špízy se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yY7z
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 6 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 7 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 10 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 10 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 4 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 6 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 6 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 7 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 7 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 8 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 8 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 8 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 8 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 8 hodinami
Suroviny:
tuňák,
paprika,
cibule šalotka,
rajče cherry,
rukola,
sůl,
pepř citronový,
šťáva citronová,
tymián čerstvý,
olej olivový,
ocet balsamiko
Komentáře (4)