Velikonoční nádivka ze Šumavy
Velikonoční nádivku můžeme připravit i kdykoliv během roku. Vařené a uzené maso doplníme chutí kopřiv, čerstvých bylinek, smažené cibule a papriky. Nádivka je díky sněhu krásně nadýchaná a bude výborně chutnat třeba s bavorským bramborovým salátem.
Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 472 kJ / 3 459 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,60 g |
Tuky | 139,00 g |
Vláknina | 26,52 g |
Cholesterol | 2,46 g |
Sodík | 8,14 g |
Sůl | 18,89 g |
Sacharidy | 248,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Moje poznámka
Velikonoční nádivka ze Šumavy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7P8B
Nejnovější recepty
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 13 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno 22. 8. 2025 09:00:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí mátový sirup
petasek000 před 2 minutami
Banánové lívance
VeruH. před 8 minutami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Jajav před 29 minutami
Červené zelí s jablky
Jaroslav.gois@gmail.com před 40 minutami
Polévka koprová - kulajda
AnnaBrodakova před 42 minutami
Kuřecí řízky v jogurtu
LADIDUSAN před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Topreceptyzk před 1 hodinou
Karlovarské knedlíky I
Rybicka1971 před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
karol67 před 1 hodinou
Likér z aronie
Evka1670 před 2 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční nádivka podle babičky,
velikonoční nádivka recept,
velikonoční sekanice
Suroviny:
maso vařené,
maso uzené,
maso uzené,
vejce,
máslo,
rohlík,
kopřivy,
bylinky zelené,
cibule,
paprika čerstvá červená,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
koření čubrica,
máslo
Komentáře (3)