Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,40 g |
| Tuky | 29,35 g |
| Vláknina | 4,30 g |
| Cholesterol | 216 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 8,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Fusilli uvaríme al dente a necháme odkvapkať.
Krok 2: Rybu nakrájame na kúsky, okoreníme, osolíme a na oleji prudko restujeme cca 6-8 min, podľa veľkosti kúskov.
Kúsky ryby vyberieme na tanier a udržiavame v teple. Krok 3: Do výpeku dáme na polovice nakrájané paradajky a sprudka asi 3 min restujeme. Krok 4: Potom pridáme kôpor a smotanu a necháme prejsť varom. Odstavíme a premiešame s cestovinami. Krok 5: Porcie cestovín dáme na taniere a navrch dáme kúsky ryby. Ihneď podávame.
Kúsky ryby vyberieme na tanier a udržiavame v teple. Krok 3: Do výpeku dáme na polovice nakrájané paradajky a sprudka asi 3 min restujeme. Krok 4: Potom pridáme kôpor a smotanu a necháme prejsť varom. Odstavíme a premiešame s cestovinami. Krok 5: Porcie cestovín dáme na taniere a navrch dáme kúsky ryby. Ihneď podávame.
Zveřejněno 25. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilli se sumečkem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A363
Moje poznámka
Fusilli se sumečkem a rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A363
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Suroviny:
sumeček africký,
rajče cherry,
smetana,
olej,
kopr,
pepř,
sůl
Komentáře (1)