Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 437 kJ / 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,11 g |
| Tuky | 39,01 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 483 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 73,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s fazolemi a koprem na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJlg
Moje poznámka
Polévka s fazolemi a koprem na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJlg
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 17 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 4 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 4 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Suroviny:
mléko acidofilní,
cibule,
mrkev,
brambory,
fazole bílé,
mouka hladká,
máslo,
vývar,
vejce,
kopr čerstvý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cukr
Komentáře (1)