Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 437 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,11 g |
Tuky | 39,01 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 73,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s fazolemi a koprem na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJlg
Moje poznámka
Polévka s fazolemi a koprem na kyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJlg
Nejnovější recepty
Kakaové pohankové vafle s mangovým tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka s tvarohovou náplní
Přidáno před 15 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Přidáno před 15 hodinami
Maďarské vepřové ragú
Přidáno před 15 hodinami
Karbanátky s mandlemi a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky s fíkem a olivou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Jak na camping salát, který nadchl Jana Krause: Těhotnej kuchař prozradil, v čem je kouzlo jeho receptu
Langoše z jogurtového těsta jsou v horkovzdušné fritéze hotové do 10 minut: Stojí pár korun a připravit je zvládne každý
Hitem kaváren je ube latte z fialových batátů. Chutná po oříšcích, voní květinami a spolehlivě povzbudí
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové řezy s pudinkovo-tvarohovým krémem
Noumik před 4 hodinami
Pikantní dršťková polévka
Slavista62 před 6 hodinami
Vepřové závitky s cibulovou náplní
Saratice před 6 hodinami
Španělský ptáček
Martina.el před 9 hodinami
Marinovaný máslový pstruh
Sahula před 9 hodinami
Domácí langoše
langerka před 12 hodinami
Chorvatská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Zazie před 15 hodinami
Zelňačka (klasika)
esindler@seznam.cz před 15 hodinami
Řapíkatá polévka s pohankou
hana krausova před 17 hodinami
Suroviny:
mléko acidofilní,
cibule,
mrkev,
brambory,
fazole bílé,
mouka hladká,
máslo,
vývar,
vejce,
kopr čerstvý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cukr
Komentáře