Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 81,67 g |
Vláknina | 170,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 145,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaríme zvlášť sóju a zvlášť cícer.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané šampiňóny, pretlak, korenie a soľ, podlejeme trošinkou vývaru zo sóje a dusíme 10 minút.
Krok 3: Pridáme sóju a cícer a vmiešame prelisovaný cesnak.
Krok 4: Vo vode rozmiešame Maizenu a jedlo zahustíme.
Krok 5: Vmiešame sekanú bazalku a lístky saturejky a ochutíme octom.
Podávame s hriankami.
Podávame s hriankami.
Zveřejněno 9. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Moje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 5 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 2 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 3 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 10 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 hodinami
Suroviny:
soja,
cizrna,
žampióny,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
škrob kukuřičný,
pepř,
olej,
sůl,
saturejka,
bazalka čerstvá,
ocet
Komentáře (2)