Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 732 kJ / 2 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,14 g |
Tuky | 81,67 g |
Vláknina | 170,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 119 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 145,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvaríme zvlášť sóju a zvlášť cícer.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme narezané šampiňóny, pretlak, korenie a soľ, podlejeme trošinkou vývaru zo sóje a dusíme 10 minút.
Krok 3: Pridáme sóju a cícer a vmiešame prelisovaný cesnak.
Krok 4: Vo vode rozmiešame Maizenu a jedlo zahustíme.
Krok 5: Vmiešame sekanú bazalku a lístky saturejky a ochutíme octom.
Podávame s hriankami.
Podávame s hriankami.
Zveřejněno 9. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Moje poznámka
Sója a cizrna s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jpPB
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 9 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 6 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 7 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 10 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 10 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 10 hodinami
Suroviny:
soja,
cizrna,
žampióny,
cibule,
vývar,
česnek,
protlak rajčatový,
škrob kukuřičný,
pepř,
olej,
sůl,
saturejka,
bazalka čerstvá,
ocet
Komentáře (2)