Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 056 kJ / 1 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,04 g |
Tuky | 37,25 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 202,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.
Krok 2: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku.
Krok 3: Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.
Zveřejněno 15. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Moje poznámka
Jednoduchá pohanka s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nwjP
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 16 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 7 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 9 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 9 hodinami
Suroviny:
pohanka,
cibule,
brynza,
olej,
pažitka
Komentáře (1)