Jednoduchá pohanka s brynzou

tejaja Kuchařka: tejaja

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

250 g pohanky
2 cibule
125 g brynzy
olej
pažitka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Pohánku zalejeme vriacou vodou, asi na prst nad pohánku, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.

  2. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme rozpustiť. Vmiešame nasekanú pažitku.

  3. Uvarenú pohánku dáme na tanier. Prelejeme bryndzou a ihneď podávame.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Jednoduchá pohanka s brynzou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo