Postup přípravy
(Pokud nepracujeme se zbylými šulánky, je třeba je z bramborového těsta nejprve uvařit. Většinou na to myslím při vaření bramborových knedlíků předem a připravím si a uvařím i nějaké šulánky.) Krok 3: Zapečeme v troubě při 180-200 °C, asi 30-45 minut (podle množství surovin v pekáčku), do červena.
Pokud používám libové uzené maso, během pečení směs ještě pokapu rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 7. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Moje poznámka
Stařenčiny šulánky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3NO
Nejnovější recepty
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 2 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 17 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč z lišek
Přidáno před 23 hodinami
Kančí řízky se zeleninou
Přidáno 6. 10. 2025 12:43:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Jindriskas před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Jancajc před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Klar98 před 1 hodinou
Brokolice zapečená se sýrem
janatka před 2 hodinami
Listové řezy s pudinkem, piškoty a broskvemi
janatka před 2 hodinami
Česnečka z cukety
Liduš před 2 hodinami
Pavliny halušky
terundela před 5 hodinami
Hrnková bábovka
lunav1 před 7 hodinami
Hruškový špaldový perník
Brumaire před 18 hodinami
Suroviny:
těsto bramborové,
zelí kysané,
maso uzené,
sádlo
Komentáře (7)