Okurkové brambory
Bramborový salát není pouze jen ten vánoční. Existuje spousta různých variací, které chutnají také skvěle. Salát se špekem a okurkou, ochucený octem, využijete hlavně v letních dnech, kdy se hodí jako příloha ke grilovaným jídlům.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 147 kJ / 1 947 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 41,75 g | 
| Tuky | 44,00 g | 
| Vláknina | 44,00 g | 
| Cholesterol | 35 mg | 
| Sodík | 920 mg | 
| Sůl | 2,00 g | 
| Sacharidy | 324,05 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Okurkové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzz2
Moje poznámka
					
				
Okurkové brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzz2
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 9 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 12 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Suroviny:
						
							brambory, 
						
						
							okurka čerstvá, 
						
						
							špek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							ocet jablečný
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (10)
Jj dá, ale díky tuku ze špeku se to "líčí" v hústech...
Běžně dělávám https://www.toprecepty.cz/recept/40195-teply-bramb... ale ten váš rád vyzkouším
"(ne kvasný lihový, je hodně ostrý)"
Jiný už nepoužívám
Ááá nééébo dát ho méně a stejně to nikdo nepozná, že
P.S. nastrouhané okurky dát do připravených brambor i s tekutinou - pokud je budete strouhat zvlášť .