Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 113 576 kJ / 27 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 939,02 g |
Tuky | 2 114,97 g |
Vláknina | 23,78 g |
Cholesterol | 5,08 g |
Sodík | 53,87 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 76,75 g |
Postup přípravy
Přidáme všechno koření, důkladně promícháme, cca 20-30 minut a dáme do lednice.
Druhý a třetí den důkladně mícháme opět cca 20-30 minut. Krok 3: Nakonec narazíme do střev a necháme pověšené do dalšího dne pořádně oschnout.
Udíme 1 hodinu na 75 C° a dalších 6 hodin na 67C°.
Používám štěpky olše a švestky.
Zveřejněno 2. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Moje poznámka
Domácí čabajská klobása bez startovací kultury
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q99l
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 10 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 3 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 6 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 6 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 6 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 6 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 7 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 8 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 9 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 9 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 9 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
sádlo,
rychlosůl,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
kmín drcený,
klobása
Komentáře (4)