Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,46 g |
| Tuky | 31,60 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 101 mg |
| Sodík | 566 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 24,57 g |
Postup přípravy
Pridáme fenykel a obraciame ho, kým sa neobalí. Prilejeme víno, osolíme a zakryté dusíme na slabom plameni cca 15 minút. Krok 3: Fenykel vyberieme a dáme do zapekacej misky. Krok 4: Šťavu z fenyklu zmiešame s citrónovou šťavou, vložíme nakrájaný syr a na slabom plameni za stáleho miešania ho necháme roztopiť. Šťavou zalejeme fenykel. Krok 5: Vložíme do rúry a na 200°C 10 minút zapekáme. Krok 6: Podávame posypané sekaným fenyklom ako prílohu k prírodne upraveným mäsám alebo ako samostatné jedlo.
Zveřejněno 8. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJGR
Moje poznámka
Zapečený fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJGR
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 4 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 4 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 5 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 3 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 3 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 3 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 3 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 4 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 4 hodinami
Suroviny:
fenykl,
máslo,
cukr krystal,
víno bílé,
šťáva citronová,
sýr tavený,
sůl,
fenyklová nať
Komentáře (2)