Bageta / ciabatta
Lehkost italského pečiva v praktickém tvaru, který pod dozlatova upečenou kůrkou ukrývá jemné, nadýchané těsto. Skvěle chutná samotná, namočená do olivového oleje, nebo jako základ pro bohatě obložený sendvič.
Suroviny pro 2 kusy
2kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 930 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,05 g |
| Tuky | 33,96 g |
| Vláknina | 1,68 g |
| Cholesterol | 21 mg |
| Sodík | 6,54 g |
| Sůl | 16,35 g |
| Sacharidy | 23,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Moje poznámka
Bageta / ciabatta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lqGM
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 17 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 17 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 17 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 17 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 18 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 19 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 19 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 20 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 20 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
olej olivový,
droždí,
cukr,
sůl,
olivy
Komentáře (3)