Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 894 kJ / 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,01 g |
| Tuky | 42,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 286 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 10,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra v portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLjQ
Moje poznámka
Kuřecí játra v portském víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MLjQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 2 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 3 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 12 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 15 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 29 minutami
Domácí utopenci
mmmMichal před 12 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 12 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 14 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 15 hodinami
České buchty
abigail.horynova před 15 hodinami
Pomazánka Palivec
Jarda1972 před 15 hodinami
Kynutý čert a Mikuláš (pajtáše)
JanaPav před 15 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Patoja před 16 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
Fijajda před 16 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
mouka hladká,
máslo,
olej,
vývar,
pepř mletý,
koření hřebíček,
sůl
Komentáře (1)