Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hrachová kaše od Jitky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

27. 3. 2014 14:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 790 kJ / 906 kcal
Bílkoviny60,98 g
Tuky3,67 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy141,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 7. 2017 16:10

Je to k nevíře, ale já jsem nepřidala masox!! :-D Asi jsem nemocná. Jinak podle receptu. Děkuji a dovolím si přidat foto :-)

ELIŠKA

12. 12. 2016 13:51

Výborná kaše, dělávám a moc nám chutná. Obměňuji pouze přílohu jako párek, nebo uzené, nebo klobáska, popř. opečený salám. Také je výborná s vařenými uzenými žebry...

Majka8

29. 3. 2014 01:09

amarcha:Bez octa by to nemělo ten správný šmrnc...taky ho dávám do luštěnin.Místo masoxu jsem začala používat ty kelímky bez glutamátu,myslím že jsou lepší na dochucení,kostka masoxu je moc,stačila by asi polovina,aby byla znát chuť luštěniny.

amarcha amarcha

28. 3. 2014 15:48

jj když je vývar dám taky vývar jinak masox, hrách nemixuju ale nechávám také vařit a ani není potřeba zahušťovat ;-) fazoli, čočku i hrách miluju :-8

spagetka spagetka

28. 3. 2014 15:06

Já také běžně dávám ocet na dochucení hotového jídla z luštěnin, u nás to máme rádi nakyslé. Masox ne, mám vlastní vývar. Je fakt, že nedělám hladké kaše z luštěnin, nechávám prostě uvařit ne úplně do měkka, ale to je čistě na našem zvyku ;-), jinak luštěniny ve všech podobách máme rádi.:yes:

amarcha amarcha

28. 3. 2014 14:54

vidíte všechno je jednou poprvé :yes: šak si ho tam nedávejte a máte. Já dávám teda ocet i do čočky, fazole i do hrachu vždycky jen tak malinkou lžičku na okyselení a dochucení.

haolza

28. 3. 2014 14:50

Ještě nikdy jsem neslyšela, že do hrachové kaše dát ocet a masox...brrrrr

Severinka Severinka

28. 3. 2014 12:58

Zrovna dneska jsem hrachovou kaši vařila, už po hodně dlouhé době;-);-);-)já z celého zeleného hráchu, jinak stejně jako ty;-);-);-), jen jsem místo houbového koření použila majoránku;-);-);-)Byla to dobrota:-p:-p:-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hrachová kaše ze žlutého hrachu hrachová kaše s párkem hrachová kaše ze zeleného hrachu hrachová kaše top recepty hrachová kaše hrachová kaše recept jak dochutit hrachovou kasi hrachová kaše ze zeleného hrachu s párkem hrachova kase se salamem hrachová kaše z celého hrachu hrachova kase s klobasou jak správně uvařit hrách jak uvařit hrách výborná hrachová kaše top recepty hrachová kaše jak uvarit cely hrach recept na hrachovou kaši heachova kaše hrachova kase ocet dochucení hrachové kaše

Suroviny: hrách, bobkový list, pepř černý, koření nové koření, masox hovězí, majoránka, cibule, koření houbová variace, česnek, sůl, ocet

TopRecepty.cz

Hrachová kaše od Jitky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m6AA